Skip to content
Gratis verzending NL & BE | 30 dagen bedenktermijn | Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis

Wij streven ernaar om uw winkelervaring zo probleemloos mogelijk te maken. Hieronder vindt u informatie over uw herroepingsrecht en bedenktijd bij aankoop van producten bij Lampen District.

Herroepingsrecht

Als consument heeft u het recht om uw bestelling zonder opgave van reden te herroepen binnen een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product. Tijdens deze periode kunt u het product beoordelen en beslissen of het aan uw verwachtingen voldoet.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten of producten die snel bederven of verouderen. Ook producten waarvan de verzegeling is verbroken en om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet kunnen worden teruggezonden, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Hoe maakt u gebruik van uw herroepingsrecht?

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u ons binnen de bedenktijd op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Dit kunt u doen door middel van een duidelijke verklaring, bijvoorbeeld per e-mail of post.
Vermeld hierbij de volgende informatie:

  • Uw naam
  • Uw adres
  • Ordernummer
  • Product(en) die u wilt retourneren

Na ontvangst van uw herroepingsverklaring zullen wij u instructies geven voor het retourneren van het product.

Kosten van retourneren

De kosten van retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen of als het product bij ontvangst defect of beschadigd is.

Terugbetaling

Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsverklaring, het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending terugbetalen. Wij behouden ons het recht voor om te wachten met terugbetaling totdat wij het product hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u het product heeft teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Contact

Heeft u vragen over ons herroepingsrecht of wilt u gebruikmaken van uw herroepingsrecht? Neem dan contact met ons op via info@lampendistrict.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in Lampen District. We staan klaar om u te helpen bij het retourneren van producten en streven ernaar om uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Lampen District

Back To Top