Skip to content
Gratis verzending NL & BE | 30 dagen bedenktermijn | Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis

Welkom bij Lampen District, uw vertrouwde bron voor hoogwaardige lampen. We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Onze garantie is ontworpen om uw vertrouwen in ons te versterken en uw ervaring met onze producten te verbeteren.

Onze Garantie

Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen dat al onze lampen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt een fabricagefout optreden, dan zullen wij dit kosteloos voor u oplossen.

Tevredenheidsgarantie

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van het product contact met ons opnemen voor een retourzending of omruiling.

Garantieperiode

Onze garantieperiode voor lampen bedraagt 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Binnen deze periode zullen wij defecte producten repareren of vervangen, afhankelijk van de aard van het probleem.

Hoe maakt u aanspraak op garantie?

Om aanspraak te maken op garantie, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@lampendistrict.nl. Wij zullen uw claim zo snel mogelijk behandelen en u voorzien van instructies voor verdere afhandeling.

Houd er rekening mee dat onze garantie niet van toepassing is op schade veroorzaakt door onjuist gebruik, misbruik, normale slijtage of ongevallen.

Uw Feedback

We waarderen uw feedback en staan altijd open voor suggesties om onze producten en service te verbeteren. Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft over onze garantie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank u voor het vertrouwen in Lampen District voor uw verlichtingsbehoeften. We streven ernaar om uw winkelervaring zo probleemloos mogelijk te maken en zijn hier om u te helpen bij elke stap van het proces.

Back To Top